Kontaktiere uns

Restaurant

Unser Restaurant à la carte bietet Ihnen eine ruhige, gemütliche Atmosphäre. Geniessen Sie die von unserem Küchenchef frisch zubereiteten regionalen Spezialitäten.

Verschiedene Menü sind serviert started von 30,00 €.

Hotelgasten : Siehe auch unsere "Arrangementen = Pakete"
Reservierung ist immer erforderlich.

Klick hier

Menu Brasserie


VG / Entrée / StarterHG / Plat / Main
Soup of the day€7.50
Foccacia€ 11.50€ 21.00
Huisgemaakte kaaskroketjes met slaatje
Des croquettes de fromage maison avec salade
Home-made cheese croquettes with salad
€ 12.50€ 21.50
Calamaris met aïoli€ 12.50€ 21.50
Gedroogde ham met meloen
Jambon sec avec melon
Dried ham with melon
€10.00
kibbeling met tartaarsaus
Fried cod bites with tartar sauce
Cabillaud frites avec sauce tartare
€12.00
Vol au vent met salade en frietjes
Vol au vent avec salade et frites
Stew of chicken with salad and fries

€24.50
Stoverij van varkenswangen met salade en frietjes
Carbonnade de joues de porc avec salade et frites
Stew of pork cheecks with salad and fries

€24.50
Varkens côte à l'os met salade en frietjes
Côte de porc avec salade et frites
Pork chop with salad and fries

€24.50
Fish & Chips
€27.50
Steak - peper of champigonsaus
€29.50
Beefburger "Callecanes"
€26.00
Veggieburger Callecanes"
€26.00
Chef's salade
€28.50

Menu Restaurant


VG / Entrée / StarterHG / Plat / Main
Langoustines - kruidenboter
Langoustines au beurre composé
Langoustines - flavoured butter
€ 22.50€ 34.00
Garnaalkroketjes - Frivool slaatje
Croquette de Crevettes avec salade saisonnière
Shrimp croquettes - light salad
€23.00€32.00
Gebakken Paling - Frivool slaatje
Anguille - salade fraîche
Pan-fried Eel - light salad
€21.50€35.00
Coquilles Saint-Jacques€21.50€34.50
Zeetong Meunière - verse frietjes - salade (mits beschikbaarheid)
Sole Meunière avec frites et salade (selon disponibilité)
Sole Meunière with fresh fries and salad (only on availability)

Dayprice
Zeeduivel - Seizoensgroentjes
Lotte - légumes de saison
Monkfish - seasonal vegetables

€ 32.50
Eendenborst - gebakken witloof - Ratte Du Toucquet
Magret de canard - endives - Ratte du Touquet
Duck breast- endives - Ratte Du Toucquet

€ 33.50
Côte à l'os Dry aged op houtskool gebakken (2 pers.)Only on reservation€ 42.50/PP

1 Table = 1 menu

Voorgerechten worden niet geserveerd zonder hoofdgerecht. Les entrées ne sont pas servies sans plat principal. Starters are not served without a maincourse.

Öffnungszeiten Restaurant : (Nicht-hotelgasten sind well gekommen)

Montag19h00 - 20h30
Dienstag19h00 - 20h30
Mittwoch19h00 - 20h30
Donnerstag19h00 - 20h30
Freitag19h00 - 20h30
Samstag19h00 - 20h30
Sonntag

Unser Hotel in Bildern

Unsere Galerie

Dear users, this website stores cookies on your computer.
Their purpose is to improve your website experience while providing you with more personalized services. Cookies are also used for ads personalisation. If you would like more information about the cookies we use, please see our Privacy Policy. By accepting cookies, you consent to their use. You can also adjust their settings. If you refuse cookies, your information will not be tracked when you visit this site. Only one cookie will be used in your browser to remember your preference not to be tracked.
Edit cookies setting