Rechtsreekse reservatie

Beste prijs, ontbijt inclusief, geen reserveringskosten

Jan

28

Jan

29

Voer je kortingscode in !

Boek uw kamer met ontbijt en/of arrangement
beste prijs 24/24 - 7/7 bij rechtstreekse reservaties

In Poperinge is het gezelligheid troef Bij Hotel Callecanes

Op de Belgisch-Franse grens, op 5 km van de hoppestad Poperinge  en 15 km van Ieper, op 30 minuten van de Belgische Kust, 1 uur van Brugge en 2,5 uur van Parijs verwelkomt Hotel Callecanes heel gemoedelijk verblijfstoeristen, dagjesmensen of toeristen op doorreis.

De ideale locatie voor liefhebbers van geschiedenis

Het idyllische Watou, de Romeinse stad Kassel, de Sint-Sixtus Abdij en Catsberg Abdij, Lyssenthoek Cemetry en zoveel meer liggen op slechts een boogscheut van Callecanes. Ons Hotel ligt centraal gelegen voor oorlogstoeristen van W.O. I die hun bezoek naar het middeleeuwse Ieper (B) combineren met Albert (FR).

Sportievelingen die graag een uitdaging aangaan kunnen zich hier naar believen uitleven. Hotel - Restaurant Callecanes is de ideale uitvalsbasis naar de West-Vlaamse heuvels en Frans-Vlaanderen.

 
Hotel - Restaurant Callecanes - Poperinge

Pure verwennerij in onze luxueuze kamers

Ons hotel beschikt over 32 comfortabele kamers met eigentijdse badkamer. Iedere kamer is voorzien van wifi, flat screen televisie met internationale zenders, koffie en theefaciliteiten. Sommige kamers zijn voorzien van airco, andere hebben een eigen terras. Personen met een beperking kunnen ook bij ons terecht. Het hotel ontving het toegankelijkheidslabel.

Boek nu uw topverblijf bij Hotel Callecanes

Hotel Callecanes in Poperinge verwent u in de gezellige bar, het restaurant met private tuin en terras, gratis binnenzwembad, wellness (sauna met massagedouche), zonneterras, lift, gratis parking en zoveel meer. Gastronomie, gastvrijheid, rust en de uitzichten zijn hier grenzeloos. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze faciliteiten? Aarzel niet en neem contact op. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.