Tel.: +32 57 38 88 08+32 57 38 88 08 - Fax : +32 57 38 87 83+32 57 38 87 83 info-reservatie@hotel-callecanes.be

Rechtsreekse reservatie

Beste prijs, ontbijt inclusief, geen reserveringskosten

Jul

21

Jul

22

Voer je kortingscode in !

Boek uw kamer met ontbijt en/of arrangement
beste prijs 24/24 - 7/7 bij rechtstreekse reservaties

In ons hotel is elke kamer met ontbijt

Hotel Callecanes is de bed and breakfast bij uitstek voor een gezellige kamer met ontbijt in Poperinge tijdens uw vakantie in West-Vlaanderen. Elke kamer is inclusief ontbijt, wifi, fitness, parking, indoor zwembad en televisie. Ook half pension in ons restaurant en het gebruik van de privé sauna is mogelijk op aanvraag.

Prijslijst en faciliteiten

Prijzen: zie onze online reservaties (ontbijt steeds inclusief)

Per extra kind tot max. 2 jaar (verplicht te reserveren)

50.00 €

Mindervaliden kamer 

op aanvraag/reservatie

familie kamer voor 5 pers

op aanvraag/reservatie

superior executive - airco

op aanvraag

   

gebruik van zwembad

annulatievoorwaarden

gratis

op aanvraag

   

privé sauna op reservatie

op aanvraag

huren van fietsen - taxiservice

op aanvraag

overdekte en afgesloten parkeergelegenheid

op aanvraag

Onze kamers

Double Basic of eenpersoonskamer

Deze ruime tweepersoonskamers kunnen worden voorzien van zowel één dubbel als twee aparte bedden (twin). Deze kamers zijn standaard uitgerust en beschikken elk over een flat screen televisie alsook over een eigen moderne badkamer met bad dat tevens douchemogelijkheid biedt. Deze kamers geven een uitzicht op de tuin of dakterras en liggen aan de hoofdweg. De kamers zijn prima geïsoleerd waardoor u zeker geen last hebt van voorbijgaand verkeer.

Double Premium

Deze ruime tweepersoonskamers zijn voorzien van een dubbel bed. Op aanvraag zijn twee aparte bedden (twin) mogelijk. Deze kamers zijn tevens uitgerust met een kleine lounge en beschikken elk over een flat screen televisie alsook over een eigen moderne badkamer met bad dat ook douchemogelijkheid biedt. Deze kamers geven een uitzicht op het platteland of dakterras waardoor u intens kunt genieten van een welverdiende en comfortabele rust.

Double Premium kamer met terras

Deze kamers beschikken elk over een eigen terras (die uitgeeft op het indoor platteland), flat screen televisie en een eigentijdse badkamer met bad die tevens douchemogelijkheid heeft. Deze tweepersoonskamers zijn meestal voorzien van een dubbel bed.

Junior de Luxe kamer

Deze zeer ruime kamer geeft uit op het indoor platteland en beschikt over een 42 inch flat screen televisie, koelkastje, zithoekje en een eigentijdse badkamer met inloopdouche. Deze tweepersoonskamer is voorzien van een dubbel bed. Mogelijkheid tot bijplaatsen van

volwaardig bed.

De luxe kamer met airco

Deze zeer ruime kamer voorzien van airco geeft uit op het indoor platteland en beschikt over een 42 inch flat screen televisie, koelkastje, zithoek en een eigentijdse badkamer met inloopdouche.

Triple room

Deze kamer geeft uit op het indoor platteland en beschikt over een 42 inch flat screen televisie en een eigen badkamer met inloopdouche.

Familiekamer (4 pers.)

Deze zeer ruime familiekamer geeft uit op het indoor platteland en beschikt over een 42 inch flat screen televisie en koelkastje. De kamer is voorzien van 1 dubbel bed met 2 aparte bedden. Mogelijkheid tot plaatsen van max. 5 aparte bedden op aanvraag. Deze kamer beschikt tevens over een bad met douchegelegenheid.

Kamer boeken?

Dat kan telefonisch of via mail. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over een kamer met ontbijt in Hotel Callecanes in Poperinge? Neem contact op en wij helpen u graag verder.